S.C. ERPIA S.A.

S.C. ERPIA S.A.

General
Jobs0
Shortlists/Awards1
Pricing strategy0
Partners/Competitors12
Last update: May 25, 2023 Last update: May 25, 2023
General
Jobs
Shortlists/Awards
Pricing strategy
Partners/Competitors

Details

Legal residence:Romania
Types:Consulting Organization, SupplierConsulting Organization, Supplier
Funding agencies:EIB
Sectors:Roads & BridgesRoads & Bridges
Sanctions:Check now
Status:Active

Attachments 0

About

    S.C. ERPIA S.A. Craiova a luat ființă în anul 1991 prin divizarea I.J.G.C.L Dolj. Din anul 1999, societatea s-a privatizat,deținând 100% capital privat, acționarul majoritar fiind S.C. LUTEREC IMPEX S.R.L. În anul 2000 a început  redefinirea companiei, atât la nivel de imagine cât și la nivel de dotări.

    În conformitate cu statutul de funcționare, principalele activități desfășurate sunt în domeniul lucrărilor de întreținere, reparații curente, reparații capitale, consolidări,  poduri și lucrări de artă, modernizarea și reabilitarea străzilor, construcția și reparația de drumuri comunale, județene și naționale, alimentare cu apă, canalizare, din diferite localități, și județe, de producerea și vânzarea de mixturi asfaltice, beton de ciment, agregate de râu și de carieră produse la înalt nivel calitativ, certificate ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.
Principalii noștri beneficiari sunt: Primăria Municipiului Craiova, CNADNR, Consiliile Județene din zona Olteniei, primării de comune, orașe, diverse societăți comerciale etc.

Awards

Top partners

Top competitors

Want to unlock full information?
Register with us or sign in to access the organization database.
Learn more about our membership benefits