Premisa d.o.o.

Premisa d.o.o.

General
Jobs 0
Shortlists/Awards 6
Pricing strategy 2
Partners/Competitors 49
Last update: May 25, 2023 Last update: May 25, 2023
General
Jobs
Shortlists/Awards
Pricing strategy
Partners/Competitors

Details

Legal residence:Croatia
Types:Consulting Organization Consulting Organization
Funding agencies:EC
Sectors:Media and Communications Media and Communications
Sanctions:Check now
Status: Active

Attachments 0

About

Digitel grupa je brand u vlasništvu tvrtke Digitel komunikacije, koji predstavlja najveću i vodeću grupaciju u Hrvatskoj, specijalizirana za integrirane marketinške komunikacije i savjetovanje u području komunikacija.

Unutar Digitel grupe posluje niz tvrtki specijaliziranih za različita područja tržišnih komunikacija: Da (eventi), Digitel& (kreativa), Digitel medijski servisi (medijsko planiranje i zakup medijskog prostora), Ujedinjene produkcije (branded entertainment), Drugi plan i Ring multimedija (TV produkcija), Premisa (odnosi s javnošću), Ring multimedija (TV produkcija), Presscut (kliping i medijske analize) Pepermint (eventi).

Digitel grupa u cjelosti ili preko pojedinih tvrtki, redovito sudjeluje u planiranju i provedbi evenata i projekata ključnih za hrvatsku ekonomsku, kulturnu i političku scenu. Kao grupa imamo najveći portfolio klijenata koji i sami zauzimaju vodeće pozicije domaćeg tržišta u kategorijama svog poslovanja, među kojima su T-HT, T-Mobile, Adris, Zagrebačka banka, Croatia Airlines, INA, Karlovačka pivovara, Allianz, AZ fond, Kraš, Styria, Delegacija Europske komisije, Nexe Grupa, UNICEF i brojni drugi.

Awards

Top partners

Top competitors

Want to unlock full information?
Register with us or sign in to access the organization database.
Learn more about our membership benefits
Similar Companies
By Sectors and Organization Types